неділя, 08 травня 2016 21:33

"Шахтар" без Луческу видряпав перемогу над "Карпатами"

"Шахтар" без Луческу видряпав перемогу над "Карпатами"
Луческу через дискваліфікацію дивився матч з "Карпатами" з трибун. Фото: football.ua

У неділю, 8 травня, донецький "Шахтар" в 25-му турі чемпіонату України здобув вольову перемогу над "Карпатами". Зустріч на "Львів Арені" завершилась з рахунком 1:2.

Господарі розпочали зустріч феєрично. Вже на 5-й хвилині арбітр зустрічі Микола Балакін за гру рукою Кравцова в своєму штрафному поставив пенальті в ворота "гірників". Голодюк бив потужно в кут, але Каніболоцький вгадав напрям і потягнув цей удар.

Львів'яни продовжували тиснути і через півгодини все таки забили гол. Худоб'як зробив м'який закид в центр штрафного, де Бланко-Лещук точним і сильним ударом головою відкрив рахунок голам у цій грі.

У другому таймі замість Бернарда вийшов Марлос, а замість Феррейри - Едуардо, що відразу підняло швидкості в матчі. В одній з атак Шевчук зробив досить невдалий простріл, але політ м'яча скорегував Гітченко, забивши автогол.

А на останній хвилині поєдинку Пластун привіз пенальті вже в ворота "Карпат", яке точно реалізував Марлос. 2:1 вольова перемога підопічних Луческу, який через дискваліфікацію дивився матч з трибун стадіону.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" без Луческу видряпав перемогу над "Карпатами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути