неділя, 22 серпня 2010 12:59

Ротань і Селезньов зможуть зіграти з "Динамо"

Ротань і Селезньов зможуть зіграти з "Динамо"

Гравці "Дніпра" Руслан Ротань та Євген Селезньов, які отримали двоматчеву дискваліфікацію за "розбірки" в суддівській кімнаті після матчу 6-го туру чемпіонату України з "Металістом", все ж таки зможуть сьогодні вийти на поле в поєдинку 7-го туру з київським "Динамо ", який пройде в українській столиці.

Справа в тому, що "Дніпро" подав скаргу на рішення Прем'єр-ліги про дискваліфікацію згаданих футболістів, і вчора КДК ФФУ відкрив провадження у цій справі, тим самим призупинивши вердикт про покарання Ротаня і Селезньова.

Своє рішення щодо апеляції "Дніпра" КДК ФФУ винесе тільки 27 серпня, а значить сьогодні обидва гравця дніпропетровської команди зможуть зіграти в матчі з "Динамо".

"Динамо" і "Дніпро" брали участь у всіх 20-ти чемпіонатах України. За цей час команди провели 38 матчів. Явна перевага за динамівцями (26 перемог при семи нічиїх і п'яти поразках, різниця м'ячів - 71:33), але "Дніпро" завжди був і залишається непростим суперником для киян.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Ротань і Селезньов зможуть зіграти з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути