четвер, 20 грудня 2012 16:31

"Росіяни зациклені на єврокубках" - Федорчук

"Росіяни зациклені на єврокубках" - Федорчук
Федорчук: "Українським клубам пощастило із жеребом". Фото: football.ua

Колишній тренер вінницької "Ниви" та сімферопольської "Таврії" Олег Федорчук вважає, що українським клубам пощастило з жеребкуванням у Лізі Європи.

"Київське "Динамо" отримало рівноцінного суперника. Можуть перемогти, а можуть і програти. Якщо вийдуть в 1/8, то також зможуть на рівних боротися з "Байером" чи "Бенфікою". Це хороші команди, але далеко не топ-клуби",- каже він.

"Що стосується "Металіста", то харків'янам треба бути з "Ньюкаслом" насторожі. Не треба наперед думати, що англійці гратимуть другим складом. "Ньюкасл" не бореться за путівки в Лігу Чемпіонів, тому цілком може поборотися в менш престижному турнірі. Мене більше насторожує можливий наступний суперник харків'ян – російський "Анжі". Команда дуже амбіційна плюс буквально підірвала футбольний ринок неймовірними трансферами", - підкреслив Олег Вікторович.

"Те саме стосується і "Дніпра". Дніпрянам трохи пощастило в 1/16, коли їм випав "Базель", проте в наступній стадії цілком можна зустрітися з амбіційним пітерським "Зенітом", що витрачає 100 мільйонів євро на купівлю нових гравців. У таких випадках буде багато політики, але мало власне спорту. Крім того, росіяни зациклені саме на єврокубках. Утім всі наші команди не мають причин нарікати на жереб. З усіма суперниками можна грати й перемагати",- підкреслив тренер.

Нагадаємо, матчі стадії 1/16 фіналу відбудуться 14 і 21 лютого, а в рамках 1/8 фіналу суперники гратимуть 7 і 14 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Росіяни зациклені на єврокубках" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути