пʼятниця, 20 листопада 2015 16:13

Росія хоче натуралізувати уродженця Дніпропетровська Романа Нойштедтера

Росія хоче натуралізувати уродженця Дніпропетровська Романа Нойштедтера
Роман Нойштедтер

Півзахисник "Шальке-04" Роман Нойштедтер може бути заявлений за збірну Росії на Євро-2016.

Колишній прес-аташе збірної Росії Ілля Казаков на своїй сторінці у Facebook заявив, що півзахисник "Шальке-04" Роман Нойштедтер може стати натуралізованим гравцем для збірної Росії.

"Майже на 100% упевнений, що до Євро натуралізують не Фернандеса, а Романа Нойштедтера. Цій темі не один день, до речі", - написав Казаков.

Раніше сам Роман Нойштедтер, який також має німецький паспорт, заявляв про своє бажання виступати за збірну України. Роман Нойштедтер народився в Дніпропетровську, дитинство провів у Киргизії, після чого переїхав до Німеччини.

Роман провів кілька матчів за молодіжні збірні Німеччини, а так само зіграв два матчі за основну команду, обидва вони були товариськими, тому він все ще може вибрати, за яку країну виступати. У 2011 році Нойштедтер готовий був відмовитися від німецького паспорта і грати за Україну, але не склалося.

Нагадаємо, що останнім часом ходять розмови про отримання російського паспорта воротарем "Локомотива" Гільєрме, хавбеком "Краснодара" Жоаузінью, його одноклубником - нападаючим Арі, а також захисником ЦСКА Маріу Фернандесом.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче натуралізувати уродженця Дніпропетровська Романа Нойштедтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути