четвер, 26 липня 2012 10:00

Російського спортсмена прописали у Львові: НОК України закликав терміново виправити помилки

Штаб олімпійської делегації України закликав оргкомітет ХХХ Літньої Олімпіади в Лондоні терміново виправити помилки у біографіях російських спортсменів на офіційному сайті Ігор, повідомляє в четвер агентство "Інтерфакс".

Як зазначається в повідомленні, мова йде про інформацію про спортсменів російської команди, де допущені "суттєві помилки", пов'язані з місцем їх народження в Україні. Іншими словами, деякі українські міста на сторінках атлетів помилково названі російськими.

Увагу на помилки в даних про спортсменів звернули ЗМІ. Український штаб пообіцяв відслідковувати вирішення цього питання і "приймати відповідні заходи по внесенню необхідних правок", додає агентство.

Відзначимо, що в біографіях російських спортсменів на офіційному сайті лондонської Олімпіади-2012 виявилися такі "російські" міста, як Гродно (Білорусь) і Рудний (Казахстан). При цього місця народження для ряду спортсменів не вказано зовсім.

Раніше Національний олімпійський комітет Грузії звернувся до організаторів Олімпіади-2012 з вимогою змінити інформацію про двох російських спортсменів, які народилися в Південній Осетії і Абхазії.

На сторінках спортсменів на офіційному сайті міститься попередження про те, що список не є затвердженим і остаточним і може в будь-який момент змінитися.

Зараз ви читаєте новину «Російського спортсмена прописали у Львові: НОК України закликав терміново виправити помилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути