пʼятниця, 03 серпня 2012 06:49

Російський журналіст побив вагітну жінку на Олімпіаді

Російський журналіст побив вагітну жінку на Олімпіаді
Андрій Мітьков. Кадр "Першого каналу", архів

Головного редактора російського агентства "Весь спорт" Андрія Мітькова позбавили олімпійської акредитації за удар ліктем вагітної жінки-стюарда. Як повідомляє The Daily Telegraph, інцидент стався на змаганнях з важкої атлетики.

За даними видання, журналіст намагався пройти в ту зону, яку журналістам відвідувати заборонено. Коли стюард намагалася не пустити Мітькова, журналіст відштовхнув її. Тоді жінка покликала двох поліцейських, які заарештували росіянина. Після цього Мітьков провів ніч за гратами.

2 серпня Мітьков був відпущений. Його не стали штрафувати, однак відібрали акредитацію. Оскільки ця акредитація була підставою для видачі візи, то Мітьков тепер повинен негайно покинути Великобританію. За даними The Daily Telegraph, з цим погодилися в Олімпійському комітеті Росії.

Інформацію британської преси підтвердило агентство "Р-Спорт". Воно посилається на прес-аташе олімпійської команди Росії Марію Кисельову. За інформацією російського агентства, Мітьков вже покинув Лондон.

Сам Мітьков інформацію британської газети поки не прокоментував.

 

Зараз ви читаєте новину «Російський журналіст побив вагітну жінку на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути