середа, 03 червня 2015 11:57

Роналду помочився на чужий автомобіль

Поліцейські французького курорту Сан-Тропе зробили Криштіану Роналду усне попередження після того, як застали його за справлянням малої потреби на одній з вулиць міста. Про це повідомляє The Daily Mirror.

 

Як пише видання, інцидент стався рано вранці в понеділок, 1 червня. Футболіст і його друзі вийшли з клубу Le Quai і попрямували в готель, коли форвард мадридського "Реала" вирішив по природній потребі зайти за припаркований автомобіль.

Правоохоронці, які підійшли до Роналду, вказали йому на неприпустимість подібної поведінки в громадському місці і попросили залишити територію. Футболіст підкорився вимозі поліцейських.

 

The Daily Mirror відзначає, що Роналду вирушив на південь Франції після завершення футбольного сезону. Він зупинився на найпрестижнішому курорті Лазурного берега, Сан-Тропе, і в неділю, 31 травня, встиг погостювати і порибалити на яхті свого друга Філіпа Гріна, власника модної марки Top Shop.

30-річний Кріштіану Роналду, який виступає за іспанський футбольний клуб "Реал Мадрид" і збірну Португалії, офіційно визнаний найкращим гравцем в історії португальського футболу. У січні 2015 він став володарем свого третього "Золотого м'яча" як найкращий футболіст світу.

Зараз ви читаєте новину «Роналду помочився на чужий автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути