середа, 16 травня 2012 13:52

Ріо Фердинанд не зіграє на Євро-2012

Ріо Фердинанд не зіграє на Євро-2012
Ріо Фердинанд по телефону дізнався, що не поїде на Євро. Фото: footballerpictures.co.uk

Головний тренер збірної Англії з футболу Рой Ходжсон вирішив не включати до заявки команди на чемпіонат Європи захисника "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанда, повідомляє англійське видання The Guardian.

За версією видання, основною причиною такого рішення Ходжсона послужили непрості відносини гравця з іншим захисником національної збірної - капітаном "Челсі" Джоном Террі. Гравець лондонської команди звинувачується в образі на расовому грунті молодшого брата Фердинанда - захисника "Квінс Парк Рейнджерс" Ентоні Фердинанда. Через скандал Джон Террі втратив капітанську пов'язку в національній команді. Також в його відношенні почався судовий розгляд. Найближче засідання суду по цій справі відбудеться 9 липня 2012 року.

Останній матч у складі збірної Англії Фердинанд провів у червні 2011 року. З тих пір футболіст ніяк не може подолати наслідки травми спини, через що не міг стабільно виступати в клубі. За версією видання, цей факт також вплинув на вибір наставника англійської збірної.

Всього ж за національну команду Фердинанд провів 81 матч, в яких забив три голи. З 2008 по 2010 роки був капітаном збірної Англії

The Guardian відзначає, що Ходжсон особисто по телефону повідомив 33-річному Фердинанду про невиклик в збірну на Євро-2012. З Джоном Террі головний тренер збірної поспілкувався особисто під час відвідування бази "Челсі". За інформацією видання, гравець і тренер проговорили кілька годин, обговорюючи майбутній турнір.

На груповому турнірі Євро-2012 збірна Англії зіграє з командами України, Швеції та Франції.

Зараз ви читаєте новину «Ріо Фердинанд не зіграє на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути