середа, 13 липня 2016 16:44

Рибка може залишити "Динамо"

Рибка може залишити "Динамо"
Олександр Рибка

Голкіпер "Динамо" Олександр Рибка прокоментував факт свого непотрапляння у заявку команди на чемпіонат України, заявивши, що має намір знайти нове місце роботи.

Днями на сайті Прем'єр-ліги була опублікована заявка "Динамо" на новий футбольний сезон. Серед футболістів, чиїх прізвищ немає у цьому списку, виявилися голкіпер Олександр Рибка, захисник Євген Селін, а також півзахисник Олег Гусєв.

"Якщо чесно, я не знаю, що вплинуло на моє непотрапляння у заявку. Напевно, це питання краще адресувати тренерам. Буквально за кілька днів до заявки мені сказали, що не потрапляю в неї і все", - сказав Рибка

"Мій контракт з "Динамо"? Угода закінчується взимку після завершення першого кола.

Зараз вже розглядаю різні варіанти. У найближчі дні хочу зустрітися з президентом, поспілкуватися, щоб зрозуміти, на яких умовах я можу залишити команду. Чи налаштований я йти? Скоріше за все так. Поки не знаю, куди саме. Спершу потрібно розмовляти з президентом, щоб все розуміти. А там буде видно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чому Гусєв не потрапив у заявку "Динамо" на новий сезон

Олександр Рибка є вихованцем "Динамо", почавши свою професійну кар'єру у стані біло-синіх ще 2005-го. Через 5 років воротар перейшов у "Оболонь", звідки в 2011-му здійснив трансфер у "Шахтар".

У донецькому клубі 2012-го Рибка потрапив у скандал з вживанням заборонених препаратів, після чого отримав 2-річну дискваліфікацію. Незважаючи на пропозиції "Шахтаря" продовжити контракт, Олександр пізніше став вільним агентом і через деякий час, 2014-го повернувся в "Динамо". З того часу Рибка провів 34 матчі за киян у чемпіонаті і Кубку України, будучи другим голкіпером після Олександра Шовковського.

Свій перший офіційний матч у новому сезоні "Динамо" проведе у суботу, 16 липня, в Одесі, де зіграє в Суперкубку України проти "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «Рибка може залишити "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути