четвер, 09 травня 2013 11:57

"Результати півфіналів убили інтригу фінального матчу" - Нагорняк

"Результати півфіналів убили інтригу фінального матчу" - Нагорняк
Нагорняк не бачить інтриги у фіналі Кубка України. Фото: sport-xl.net

Колишній гравець збірної України та дніпропетровського "Дніпра" Сергій Нагорняк прокоментував учорашні півфінальні матчі Кубка України.

"Севастополь" дуже сподобався, - каже він. - Звісно, по одній грі рано робити висновки, але мені здається, що це вже добротний середняк Прем'єр-ліги. На фоні грізного суперника я побачив у севастопольців гарний командний рух, динаміку, відпрацьовану комбінаційну гру. Не кожен клуб Прем'єр-ліги здатний забити два голи гірникам і тиснути на них по ходу матчу".

Нагорняку шкода футболістів "Дніпра".

"До 60 хвилини в одеситів узагалі нічого не виходило в атаці. Вони не знали, як до воріт наблизитися. Однак моряки вперто намагалися переломити хід гри. Тоді я зловив себе на думці, що "Чорноморець" зможе забити хіба випадково. Так і сталося. А поки "Дніпро" переварював перший пропущений м'яч, одесити забили вдруге за допомогою рикошету. Звісно, "Дніпро" знайшов сили влаштувати "штурм Зимнього", але цілком міг пропустити втретє. Признатися, цей результат остаточно убив інтригу в фіналі. Там "Шахтар" переможе без проблем. Якби у фіналі був "Дніпро", збереглася б інтрига. Навіть Григорчук визнав, що перемогти гірників одесити можуть лише за збігом обставин, якщо в суперника не піде гра", - зазначив фахівець.

Однак у такому складі фіналу Нагорняк бачить і позитив.

"Чорноморець" виборов право грати в єврокубках. Тепер керівництво мусить подбати по якісне підсилення. І не забувати, що в чемпіонаті одесити програли всім лідерам. Те саме може повторитися і в Лізі Європи. Значить, в міжсезоння треба якісно підсилити клуб", - резюмував Сергій Нагорняк.

Нагадаємо, що вчора стали відомі фіналісти кубка України. За перемогу в турнірі поборються донецький "Шахтар", який здолав на виїзді "Севастополь" з рахунком 4:2 та "Чорноморець", що переграв в Одесі "Дніпро" 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Результати півфіналів убили інтригу фінального матчу" - Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути