понеділок, 28 травня 2012 10:07

"Результат матчу з Естонією мене абсолютно не цікавить" - Блохін

"Результат матчу з Естонією мене абсолютно не цікавить" - Блохін
Олег Блохін: "Скарг і нарікань немає, всі здорові". Фото: afp.com

Головний тренер національної збірної України Олег Блохін напередодні товариського матчу з Естонією заявив, що результат цієї гри для нього не має ніякого значення, а найголовніше для нього подивитися, що було зроблено за два тижні першого і другого зборів, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Футболісти прибули до збірної в різному психологічному і фізичному стані після клубного сезону. Враховуючи три перших важких дні, проведені в Австрії, хлопці будуть грати на тлі втоми. Незважаючи на це ми будемо просити їх показати всі свої можливості і хороший футбол. А яким буде результат, мене абсолютно не цікавить", - сказав Блохін.

Тренер також зазначив, що не варто робити проекцію основного складу на Євро-2012 з того переліку футболістів, які почнуть зустріч з естонцями.

За словами Блохіна, травмованих у збірній немає, і він сподівається, що весь підготовчий період команда пройде без втрат.

"Зараз, тьфу-тьфу, скарг і нарікань немає, всі здорові. Ми не можемо бути застрахованими від несподіванок, але, звичайно, нових пошкоджень не хотілося б. Ми і так вже втратили стільки воротарів", - сказав він.

Нагадаємо, матч Україна - Естонія відбудеться сьогодні в австрійському Куфштайні. Початок гри о 21:00 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Результат матчу з Естонією мене абсолютно не цікавить" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути