неділя, 30 жовтня 2016 13:37

Ребров розповів про стан здоров'я Ярмоленка та Хачеріді

Ребров розповів про стан здоров'я Ярмоленка та Хачеріді
Фото: Оксана Васильєва

Після перемоги над "Карпатами" наставник "Динамо" Сергій Ребров розповів про стан здоров'я лідерів команди Андрія Ярмоленка та Євгена Хачеріді. Перший не потрапив до заявки на матч, другий був замінений після перерви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє гравців "Динамо" травмувалися після матчу з "Зорею"

"Ярмоленко, на жаль, вилетів на всі найважливіші матчі, які на нас чекають попереду. У понеділок-вівторок Андрій пройде повторне МРТ, якщо все буде в порядку, то він почне тренуватися. Почувається Ярмоленко набагато краще. Отже всі ми сподіваємося, що він якомога швидше повернеться в стрій.

Що стосується Хачеріді, то в нього мають місце постійні проблеми з коліном і вони, на жаль, хронічні. Тому важливо, щоб він більше уваги приділяв відновленню після ігор. Після першого тайму він сказав, що, в принципі, може дограти, але ми не можемо ризикувати. Тим більше, за позиції центрального захисника, де вибір у нас дуже невеликий", - зазначив Ребров.

У ситуації з Хачеріді, за словами тренера, довелося перестрахуватися.

"Він не просив заміни, але попереду в нас найважливіші гри, а потім не менш значущі поєдинки будуть і в збірної України. Тому ми Хачеріді сьогодні побереглі. За іншого рахунку, можливо, ми таку заміну не провели б. Але в будь-якому випадку, Зураб Очігава, який замінив Хачеріді, своєю грою повністю виправдав свій вихід на поле", - сказав Сергій Станіславович.

Найближчий матч "Динамо" проведе 1 листопада в рамках четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів на виїзді проти португальської "Бенфіки". Початок о 21:45 за київським часом, текстовий онлайн - на Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисника "Динамо" прооперували

Зараз ви читаєте новину «Ребров розповів про стан здоров'я Ярмоленка та Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути