середа, 30 листопада 2016 20:19

Ребров підтримав "Шахтар", коментуючи скасування матчів Кубка України

Ребров підтримав "Шахтар", коментуючи скасування матчів Кубка України
Сергій Ребров. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував скасування двобою 1/4 Кубка України проти "Нафтовика-Укрнафти".

Сьогодні через поганий стан полів внаслідок різкого похолодання матчі "Шахтаря" і "Динамо" в Кубку України були скасовані. Швидше за все, на клуби Першої ліги чекають технічні поразки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначився перший півфіналіст Кубка України

"Я не розумію, хто має за це відповідати. Це не форс-мажор, адже всі розуміли, що буде така низька температура. Чому ми і "Шахтар" летіли на ці матчі, якщо все чудово розуміли, що грати буде неможливо? При цьому я чудово розумію команду з Охтирки, яка чекала на цей поєдинок. Але чому ФФУ не могла перенести відразу ці ігри на весну або не провести їх там, де є підігрів поля? Думаю, від цього постраждали і місцеві вболівальники, і київське "Динамо", яке подолало велику відстань, щоб приїхати сюди.

Хлопці налаштовувалися, хотіли грати. Я бачив по них, що вони були готові грати на будь-якому полі. Але, знову ж таки, хто має відповідати за це? Навіщо ми і "Шахтар" летіли на ці ігри, знаючи, що поля не будуть готові?

Можуть бути якісь форс-мажорні обставини. Але ще три-п'ять днів тому було відомо, що буде низька температура. Чому відразу не перенести гру на весну? Причому, це стосується не лише нашої гри і "Шахтаря", а й інших. Чому "Ворскла" має відігравати сьогодні, а через два дні приймати нас, в той час як ми будемо відпочивати? Я вважаю, що це ненормально.

Чи доводилося мені грати на таких полях? Я половину свого життя тренувався на таких полях", - сказав українець.

Зараз ви читаєте новину «Ребров підтримав "Шахтар", коментуючи скасування матчів Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути