понеділок, 26 червня 2017 15:56

Ребров пояснив, чому топ-клуби не стоять у черзі за гравцями "Динамо"

Ребров пояснив, чому топ-клуби не стоять у черзі за гравцями "Динамо"
Ребров: "Президент, купивши гравця за 8 млн, не захоче продавати його за менші гроші". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Аль-Ахлі" Сергій Ребров розповів у інтерв'ю sport-express.ua про свій перехід у Саудівську Аравію. Також зачепив проблеми, з якими він зіткнувся у "Динамо" минулого сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можна було набити гулі в Європі, але це інший рівень" - Ребров про призначення в "Аль-Ахлі"

Про рівень гравців "Аль-Ахлі"

Перш ніж погодитися прийняти команду, я подивився чимало матчів за її участю. Але мені ще належить по-справжньому побачити своїх нових гравців на зборах і розібратися, хто з них готовий піднятися на новий рівень, а хто ні, як вони стануть боротися за місце в складі при новому тренері. Після закінчення якогось часу обговоримо з президентом, які позиції потребують підсилення, яке нам потрібно поповнення. Поки що висновки робити рано.

Про відхід Рауля Ріанчо з "Динамо"

Багато разів чув: пішов Рауль - і в команді все стало по-іншому. Але ви зрозумійте: будь-який тренер, створюючи команду, запрошує в помічники професіоналів, що віддаються справі 24 години на добу.

Той самий Рауль - з числа фахівців, яким міг довіряти на сто відсотків: коли брав його в "Динамо", був цілком упевнений в ньому та його здібностях. Робота, яку ми виконували разом, напевно, давала плоди. В будь-якому випадку всі рішення в професійному клубі, який ставить перед собою великі завдання, приймає лише головний тренер. Він відповідає не лише за результат - буквально за все! І мені неприємно, коли кажуть: ось був Рауль - і він усе вирішував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ріанчо захворів" - Шевченко прокоментував чутки про свого помічника

Про втрату мотивації гравцями

Коли людина досягає якоїсь мети, вона перестає йти до її повторення з колишньою енергією. Помітивши гравців, які втратили мотивацію, тренер повинен говорити про це прямо, і перш за все - президенту клубу. І тільки йому вирішувати, як вчинити. Легко казати про необхідність відпускати футболістів, які більше не мають колишнього бажання, але президент, пам'ятаючи, що купив того чи іншого виконавця, скажімо, за вісім мільйонів, не захоче віддати його за меншу суму. Виникає парадокс: у гравця, який виграв прем'єр-лігу і пробився з "Динамо" в плей-оф Ліги чемпіонів, є зрозуміле прагнення прогресувати в сильнішому чемпіонаті й команді. Але клуби з гідними пропозиціями щодо його кандидатури в чергу не шикуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саудівські шейхи платитимуть Реброву на 1 млн більше, ніж Суркіс

Сергій Ребров за 3 роки в "Динамо" по два рази виграв чемпіонат і Кубок країни, одного разу Суперкубок України. В новому сезоні команду тренуватиме Олександр Хацкевич.

"Аль-Ахлі" нинішнього року зайняв друге місце в чемпіонаті і вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Азії. Там зіграє з іранським "Персеполісом".

Зараз ви читаєте новину «Ребров пояснив, чому топ-клуби не стоять у черзі за гравцями "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути