пʼятниця, 23 червня 2017 16:11

"Можна було набити гулі в Європі, але це інший рівень" - Ребров про призначення в "Аль-Ахлі"

"Можна було набити гулі в Європі, але це інший рівень" - Ребров про призначення в "Аль-Ахлі"
Зарплата Реброва в "Аль-Ахлі" складе 2,4 млн євро. Фото: zbirna.com

Головний тренер клубу з Саудівської Аравії "Аль-Ахлі", українець Сергій Ребров прокоментував призначення на пост.

"Мені зателефонував один з українських агентів і сказав, що існує інтерес цього клубу. Звичайно, спочатку я не особливо розглядав подібні пропозиції, було бажання попрацювати в Європі, але після бесіди з президентом клубу ситуація змінилася.

Перший раз ми розмовляли близько години, мене вразили його знання, питання, які він мені ставив. Через кілька днів він набрав мене ще раз - і ми знову говорили цілу годину. Така зацікавленість не могла не підкупити. Стосунки з президентом дуже важливі, і у нас вони вже вибудувалися. Мене підкупило бажання керівників розвивати клуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс звинуватив Реброва у відсутності мужності

Перед нами поставлені найвищі завдання. Інакше я б не вибрав цю команду. Можна було піти в команду без завдань в Європі, набити там гулі, як того багато хто хотів, але це трохи інший рівень. Я хочу працювати там, де ставляться максимальні завдання. Вивчив про "Аль-Ахлі" все, що міг. Подивився відразу кілька матчів з його участю. Знав історію. Знав, що клуб бореться за найвищі місця в національному чемпіонаті. Знав, що команда вийшла у чвертьфінал азіатської Ліги чемпіонів.

Мій основний заробіток полягає не в контракті, який я підписав, а в тому, що нам вдасться виграти. Для мене це важливо. Чи з'являться в "Аль-Ахлі" українські футболісти? Подивимося. Я не думаю, що вболівальники "Динамо" хотіли б, щоб я кликав до свого клубу когось із провідних гравців колективу. Це практично неможливо. А тих, хто останнім часом не відповідав рівню, я запрошувати точно не буду", - сказав Ребров.

Раніше повідомлялося, що зарплата Реброва в новому клубі складе близько 2,4 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «"Можна було набити гулі в Європі, але це інший рівень" - Ребров про призначення в "Аль-Ахлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути