вівторок, 21 липня 2009 08:15

Ребров готується стати тренером

Ребров готується стати тренером

Несподівано тихо як для зірки такого масштабу екс-нападаючий "Динамо" і збірної України Сергій Ребров завершив кар"єру гравця. Хоча недавно футболіст говорив, що відчуває в собі сили побігати ще рік-другий на серйозному рівні.

Його кликав у київський "Арсенал" тренер Олександр Заваров. І Ребров був не проти. Але, видно, щось не зрослося у Сергія з керівництвом "канонірів".

- Я думаю, ми могли б домовитися. Справа не в грошах. Але я просто так і не зрозумів: з ким домовлятися? Хто в "Арсеналі" має повноваження ухвалювати рішення? - нарікав Сергій.

У результаті Ребров прийняв пропозицію, яку йому зробив рідний клуб - "Динамо". Президент біло-синіх Ігор Суркіс запросив Реброва на пост помічника тренера дубля команди. Сергій допомагатиме в роботі з молоддю Володимиру Мунтяну, головному тренерові дубля динамівців.

- Я вже говорив, що для мене головне - бути зараз з сім"єю. І хоча відчуваю в собі сили грати, виїжджати з Києва мені більше не хочеться. Тому ухвалив рішення завершити кар"єру гравця і готуюся до нової для себе роботи, - прокоментував своє рішення Ребров.

За матеріалами Террикон, КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Ребров готується стати тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути