четвер, 23 квітня 2015 12:10

"Розчарую всіх, хто вирішив, що "Дніпро" неодмінно переможе" - Грачов

"Розчарую всіх, хто вирішив, що "Дніпро" неодмінно переможе" - Грачов
"Бельгійці за будь-яку ціну прагнутимуть забити перспективний гол на виїзді" - Грачов shahta.org

Колишній форвард донецького "Шахтаря" Віктор Грачов очікує запеклу боротьбу в сьогоднішньому матчі Ліги Європи "Дніпро" – "Брюгге".

"Я розчарую всіх, хто вже вирішив, що "Дніпро" неодмінно переможе у домашній грі. Співати фанфари ранувато. Бельгійці за будь-яку ціну прагнутимуть забити перспективний гол на виїзді. Раніше їм це вдавалося й вони впевнені, що так буде й цього разу. В глухій обороні вони не сидітимуть."

Грачов наводить статистику "Брюгге".

"Команда стартувала з попереднього раунду. Загалом у Лізі Європи провела 15 матчів, в яких здобула 11 перемог. "Брюгге" лідирує в чемпіонаті, виграв в "Андерлехта" в чемпіонаті та Кубку країни. Плюс виїзна нічия 0:0 не надто переконливий результат для дніпрян, щоб закидати суперника капелюхами. В бельгійців, на відміну від першої гри, вийдуть основні центральні захисники. Якщо команда відчує впевненість в обороні, обов'язково сміливіше ходитиме в атаки. А забивати там є кому. Особливо небезпечний форвард Уларе. "Дніпру" треба бути уважним при захисті власних воріт."

Тим не менше, Віктор Олександрович бачить і позитивні моменти.

"Дніпро" набрав непоганий хід у чемпіонаті. Плюс бельгійці стерегтимуть Коноплянку, змістивши акцент при захисті своїх воріт на його фланг. Значить, у центрі і на правому фланзі атаки з'являться вільні зони, простір для атак. Багато залежатиме від того чи вгадає зі складом Мирон Маркевич. Якого форварда він поставить? Але не варто й переоцінювати суперника. Безумовно, перемогти "Дніпру" мають допомогти глядачі.

Грачов не виключає додаткового часу й навіть серії пенальті.

"Боротьба буде виснажливою. Але у фізичному плані в "Дніпра" є перевага, оскільки провідні гравці відпочивали тиждень. Бельгійці собі не можуть дозволити такого, адже грають у фінальній шістці, де кожен матч на вагу золота. Додайте сюди довгий переліт. Тому, якщо справа дійде до додаткового часу, в дніпропетровців з'являться додаткові козирі. Наших гравців неабияк стимулюватиме можливість переписати історію й уперше виступити в півфіналі європейського кубка. Сподіваюся, що вони це заслужать своєю грою."

Гра "Дніпро" – "Брюгге" розпочнеться в Києві о 22-05. Наш сайт вестиме текстову трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Розчарую всіх, хто вирішив, що "Дніпро" неодмінно переможе" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути