пʼятниця, 20 липня 2012 08:59

Рафаель Надаль пропустить Олімпіаду-2012

Рафаель Надаль пропустить Олімпіаду-2012
Надаль заявив, що він фізично не готовий захистити свій титул ФОТО: AFP

Чемпіон Олімпійських ігор 2008 року у Пекіні іспанець Рафаель Надаль не зможе взяти участь у тенісному турнірі Олімпіади-2012 у Лондоні. Про це повідомляє BBC Sport.

Надаль заявив, що він фізично не готовий захистити свій титул і додав, що вважає необхідність пропустити Ігри одним із найсумніших епізодів у кар'єрі.

26-річний тенісист, який займає третє місце в світовому рейтингу, страждає через травму коліна. У червні 2012 року Надаль виграв Відкритий чемпіонат Франції (Roland Garros), а потім на Вімблдоні програв у другому колі чеху Лукашу Росолу, який займав соте місце в світовому рейтингу.

За свою кар'єру Надаль хоча б по разу виграв кожен з турнірів серії "Великого шолома", а всього на таких турнірах завоював 11 титулів.

У 2008 році Надаль виграв золоту медаль Олімпійських ігор в Пекіні в чоловічому одиночному розряді. У фіналі іспанець переміг чилійця Фернандо Гонсалеса.

Зараз ви читаєте новину «Рафаель Надаль пропустить Олімпіаду-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути