субота, 10 липня 2010 17:12

"Ворскла" принизила "Волинь"

"Ворскла" принизила "Волинь"

У стартовому матчі 20-го чемпіонату України "Ворскла" на виїзді розгромила новачка Прем'єр-ліги "Волинь" - 4:0, при тому, що три м'ячі були забиті ще в першому таймі.

10 травня 2006-го року. Саме в цей день "Волинь" зіграла останній свій матч у вищій лізі. У заключному турі 15-го чемпіонату команда з Луцька вдома не змогла обіграти "Таврію" (0:0) і опустилася до першої ліги. Антигероєм того матчу став нападаючий господарів Василь Сачко, який наприкінці першого тайму не реалізував пенальті. Перемога залишала команду Кварцяного у "вишці".

Більш ніж через 4 роки саме Сачко знову став злим генієм для "Волині". Два м'ячі нападаючого "Ворскли" допомогли його команді здобути розгромну перемогу на "Авангарді" - 4:0.

Команда Кварцяного провалила перший іспит у Прем'єр-лізі. Особливих "похвал" заслуговує оборона господарів (її центр - це окрема казка), що нагадувала прохідний двір.

Початок розгрому поклав Сачко, який замкнув простріл Ярмаша. Наприкінці першої 45-хвилинки Вася хорошим ударом скористався помилкою Омоко і зробив рахунок 3:0. Між цими голами ще й Янузі забив, до цього обігравши всю оборону суперника.

Наприкінці зустрічі вже Єсін впіймав на "контратаці" лучан і обвідним ударом поставив крапку в матчі. Хоча гості могли забити ще.

У "Волині" запам'ятався тільки удар у штангу Дмитра Семочка на 61-й хвилині, але боляче вже гострим був кут.

Прем'єр-ліга.

1-й тур

"Волинь" - "Ворскла" - 0:4 (0:3)

Голи: Сачко (6, 40), Янузі (30), Єсін (83)

"Волинь": Ндоє, Семочко, Омоко, Шандрук, Семінін, Женюх (Лопес, 46), Стевіч, Герасим"юк, Лісовий (Ковалюк, 28), Майкон, Рачіч (Павлов, 60)

"Ворскла": Долганський, Ярмаш (Чеснаков, 78), Даллку, Медведєв, Селін, Краснопьоров, Кулаков, Єсін, Маркоскі (Безус, 86), Сачко, Янузі (Громов, 69)

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" принизила "Волинь" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути