четвер, 10 вересня 2009 18:17

"Україна має комплекс домашнього поля" - Срна

"Україна має комплекс домашнього поля" - Срна

Капітан збірної Хорватії Даріо Срна важко переживає ганьбу імені Капелло. Нагадаємо, що Хорватія зазнала нищівного розгрому від збірної Англії. 1:4 та 1:5 – ці кошмари ще довго снитимуться хорватам.

"Праві будуть всі ті, хто критикуватиме нас після цього. Це просто неймовірно. Нищівна поразка. Я не знаю, як же мені тепер повертатися до клубу", - говорить Срна.

"Я не хочу шукати виправдань, але втрата Луки Модріча зіграла з нами злий жарт – ми не змогли знайти йому гідної заміни. Він – наш мотор, серце нашої збірної", - продовжує Срна.

"Тепер потрібно зосередитися на грі проти Казахстану. Ми займемо друге місце в групі, я добре знаю Україну. У них комплекс домашнього поля навіть проти команд набагато слабкіших за Англію", - вважає хорват.

Зазначимо, що хорвати, які зараз посідають друге місце у групі 6, залишаться другими в разі перемоги над Казахстаном плюс втрати очок України у грі з Англією.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Україна має комплекс домашнього поля" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути