пʼятниця, 06 листопада 2009 09:29

"Тепер обіграємо "Брюгге", щоб допомогти "Тулузі"" - Луческу

"Тепер обіграємо "Брюгге", щоб допомогти "Тулузі"" - Луческу

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря", який здобув чергову перемогу в груповій стадії Ліги Європи УЄФА, почав прес-конференцію з короткого резюме.

— В цілому, вважаю, це була гарна гра. Якщо ж казати про нашу команду, то в першому таймі у гравців не було належної концентрації. В перерві довелосяпоговорити з футболістами більш жорстко, і далі вони заграли інакше. На відміну від першого тайму, в другому ми більше контролювали м"яч, вимагали від суперника нас атакувати, вони тим самим розкривалися, і у нас з"являлася можливість провести свої атаки.

Хочеться відзначити, що результат відповідає тому, що мало місце на полі. Наші футболісти використовували помилки суперника. І сьогодні ми по праву були сильнішими. Ми знали, що "Тулуза" буде діяти досить агресивно, наші футболісти це відчули. Тому в перерві і було сказано, щоб вони швидше працювали з м"ячем, швидше віддавали його один одному. В цьому сенсі другий тайм вийшов кращим за перший.

Тепер ми спробуємо обіграти "Брюгге", щоб якимсь чином допомогти "Тулузі".

— Містере Луческу, ви дійсно маєте намір вигравати всі матчі?

— У футболі ж і треба намагатися вигравати всі матчі. Можу сказати, що зараз ми знаходимося у гарному стані. Футболісти працюють з великим ентузіазмом. Шкода, що ми загубили Ілсіньйо, і у Срни відчувається деякий паховий біль. Звичайно, в футболі кожна гра направлена на виграш. Але трапляється всяке. Я дуже радий тому, що команда зараз грає з великою впевненістю.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Тепер обіграємо "Брюгге", щоб допомогти "Тулузі"" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути