вівторок, 29 червня 2010 11:53

"Суарес допоміг мені забити вісім м"ячів" - Євген Левченко

"Суарес допоміг мені забити вісім м"ячів" - Євген Левченко
Український футболіст раменського "Сатурна" Євген Левченко грав в одній команді з Луїсом Суаресом. Уругваєць відзначився "дублем" у матчі 1/8 фіналу ЧС-2010 Уругвай – Південна Корея (2:1). Футболісти разом виступали у голландському "Гронінгені". Про це Левченко розповів у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV.

"Луїс Суарес – унікальна особистість. Коли він тільки прийшов у "Гронінгем", то був недоладним хлопцем, який справляв враження відлюдника. Уругвайцю важко було адаптуватися в Голландії. Але через кілька місяців він почав демонструвати яскравий футбол. Я мало бачив таких людей. У нього майже не було втрат м"яча. З його допомогою я забив вісім м"ячів у чемпіонаті. Я дуже вдячний за це Суаресу. Інколи ми з ним підтримуємо контакт."

На чемпіонаті світу Левченко підтримує збірну Німеччини.

"За винятком деяких результатів, цей чемпіонат практично рівний, команди грають на одному рівні. Я радий, що багато команд підтягнулися до лідерів. Симпатизую німцям. У них організована команда, яка грає в цікавий футбол, позиційно добре укомплектована. Думаю, збірна Німеччини далеко піде."

Також небайдужа Євгену доля збірної Нідерландів. Українець з 1996-го по 2009-ий рік виступав за місцеві клуби.

"Матч Нідерланди – Словаччина (2:1) викликав позитивні емоції. Підтримую голландців, вони виправдовують очікування своїх вболівальників. На даний момент результат для них дуже важливий. Перемога вивела Нідерланди в наступний раунд, де команда зіграє проти Бразилії."

У російській прем"єр-лізі крім Левченка Україну представляють Олександр Алієв та Андрій Воронін.

"Нещодавно бачилися з Алієвим. Збираємося зустрітися, але ніяк руки до справи не доходять. З Вороніним бачилися тільки на футбольному полі. Треба обов"язково зустрітися."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Суарес допоміг мені забити вісім м"ячів" - Євген Левченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути