пʼятниця, 28 травня 2010 16:07

"Не вірю, що "Металіст" опиниться в першій лізі" - Воробей

"Не вірю, що "Металіст" опиниться в першій лізі" - Воробей

Як ми вже повідомляли, форвард столичного "Арсеналу" Андрій Воробей продовжить свою кар'єру в "Металісті". Термін контракту форварда з харківським клубом складе 2 роки.

"Особливо довго не розмірковував щодо рішення перейти в "Металіст", - сказав уже екс-гравець "Арсеналу" в коментарі Gazeta.ua. - Це команда з великими амбіціями, яка виступає в єврокубках і ставить перед собою максимальні завдання, зокрема перше місце в чемпіонаті. Крім того, не приховую, що факт наявності у клубу власної бази, стадіону зіграв не останню роль в цьому рішенні."

Важливим моментом Воробей назвав і те, що командою керує наставник національної збірної країни Мирон Маркевич.

"Звичайно, бути під постійним спостереженням у головного тренера національної команди - далеко не останній чинник. Якщо вдасться добре показати себе в клубі, то це, без сумніву, пряма дорога в збірну".

Не лякає форварда і той факт, що на думку фахівців політика клубу буде спрямована на омолодження складу, а Андрію вже 31 рік.

"Досвідчені гравці завжди потрібні, а конкуренції я ніколи і ніде не боявся. Вона тільки на користь."

Відносно скандалу навколо матчу "Металіст" - "Карпати", за результатами розслідування якого харківському клубу загрожує переведення в нижчий дивізіон, тут форвард досить оптимістичний.

"Особисто я не вірю, що "Металіст" може опинитися в першій лізі і думаю, що все буде нормально. Але якщо, не дай Бог, щось трапиться - значить так воно і буде, доведеться приймати ситуацію такою, як вона є."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Не вірю, що "Металіст" опиниться в першій лізі" - Воробей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути