неділя, 13 червня 2010 17:15

"Модель Рехагеля себе вичерпала" - Саленко

"Модель Рехагеля себе вичерпала" - Саленко

Після матчу збірних Греції та Південній Кореї, який начисто, не показавши нічого програли підопічні Отто Рехагеля, багатьох українських уболівальників охопило почуття страшної досади, що саме ця команда в останній момент закрила перед нами шлагбаум на шляху в ПАР.

"Все в цьому матчі закономірно, - говорить у коментарі Gazeta.ua кращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко. - У греків завдання ставиться завжди на одну гру, а тут весь чемпіонат. Тому вони виходячи з тактики грають від оборони. А як пропустили перший гол, не зуміли знайти можливість перебудуватися".

На думку Саленка, те ж саме було б зі збірною України, забий ми гол.

"Греція - вікова команда, яка вже фізично не витримує і змушена дотримуватися однієї тактики. Іншої в них поки немає навіть з такими командами, як Південна Корея. Рехагель дотримується тієї моделі, яка раніше принесла йому успіх, тих гравців, у яких він вірить. Але модель ця до нинішніх гравців команди не може бути застосована, вона себе вичерпала. Після чемпіонату світу йому треба йти, створювати іншу команду".

Паралельну лінію, але з єдиною обмовкою Олег Анатолійович проводить з італійською командою.

"Італії з таким же рівнем, думаю, теж буде важко, якщо вони будуть грати від оборони і чогось чекати. Але у них дисципліна набагато жорсткіше".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Модель Рехагеля себе вичерпала" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути