вівторок, 25 травня 2010 12:57

"Маркевич - апологет інтелектуального футболу" - Шевченко

"Маркевич - апологет інтелектуального футболу" - Шевченко

Капітан збірної України Андрій Шевченко вважає, що на першому зборі команди під керівництвом нового тренера Мирона Маркевича в збірній склався хороший колектив. Про це він розповів в інтерв'ю "Спорт-Экспресс".

"Дідівщини в нас ніколи не було - так, втім, і бути не може. Один до одного футболісти ставляться з повагою: на полі і поза ним про вік та "чини", не сумнівайтеся, ніхто навіть не замислюється. А колектив у нас, в тому числі і завдяки Маркевичу, такий, що вписується труднощів не складає".

На думку капітана збірної, на перших тренуваннях молодь, можливо і відчуває себе скуто, але досвідчені партнери допомагають новобранцям набути впевненості. Так, щоб їх перший приїзд до збірної залишив приємні враження, а не обернувся стресом.

Нападаючий також розповів про перші враження від роботи з М. Маркевичем.

"Якщо вести мову про сильні сторони Мирона Богдановича, то він - апологет інтелектуального футболу. Тренування проводить виключно спрямовані, перевагу віддає роботі з м'ячем. Головне ж у його заняттях - прагнення розвинути в гравцях здатність мислити на полі", - відзначив він.

Нагадаємо, 25 травня національна збірна України з футболу зіграє товариський матч зі збірною Литви. Гра пройде в Харкові на стадіоні "Металіст". Початок - о 19:00, пряма трансляція на "Першому національному".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Маркевич - апологет інтелектуального футболу" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути