понеділок, 06 грудня 2010 13:12

"Готовий прийняти донецький "Металург" — Юран

"Готовий прийняти донецький "Металург" — Юран

Колишній головний тренер російських "Хімок" та казахстанського "Локомотиву" Сергій Юран прокоментував "Gazeta.ua" чутки стосовно свого можливого призначення головним тренером донецького "Металурга".

"Ще влітку я міг очолити луганську "Зорю", - каже Юран. - Принаймні про це активно писали в пресі. Але до мене ніхто напряму не звертався, агента свого не маю. Зараз дізнаюся про варіант з донецьким "Металургом". Залюбки б його прийняв, бо високо оцінюю рівень українського чемпіонату. Але поки що все це на рівні розмов - не було конкретних пропозицій."

Повне інтерв'ю Сергія Юрана читайте у наступному номері журналу "Країна".

У листопаді 2006 фахівець прийняв запрошення очолити команду першого російського дивізіону "Шиннік" з Ярославля. Метою на сезон 2007 року керівники клубу і новий головний тренер назвали повернення до найвищого дивізіону.

З поставленим завданням команда впевнено впоралася, оформивши путівку в головну лігу країни за кілька турів до закінчення сезону.

30 квітня 2008 Юран був звільнений з поста головного тренера "Шинніка", причиною звільнення стали незадовільні результати гри команди.

Під час перерви в чемпіонаті країни на першість Європи, Юран очолив підмосковні "Хімки". Завдання зберегти прописку клубу у Прем'єр-лізі, Юран виконав, домігшись 14-го місця, але був звільнений у зв'язку із закінченням контракту.

З січня 2009 року працював в астанинському "Локомотиві". Пізніше був звільнений з поста головного тренера.

Зараз ви читаєте новину «"Готовий прийняти донецький "Металург" — Юран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути