середа, 04 листопада 2009 17:16

"Гамбург" зацікавлений у послугах Вороніна

"Гамбург" зацікавлений у послугах Вороніна

Один з лідерів бундесліги - "Гамбург" - зацікавлений в послугах нападаючого "Ліверпуля" Андрія Вороніна, повідомляє Hamburger Abendblatt. Керівництво німецького клубу вже провело попередні переговори з приводу трансферу українця, який в минулому сезоні успішно виступав за "Герту" на правах оренди. Відзначимо, що Воронін регулярно з"являється на полі у складі мерсисайдців, проте частіше входить в гру з лавки запасних.

Андрій Вікторович Воронін (нар. 21 липня 1979, Одеса, УРСР) - український футболіст, нападаючий англійського "Ліверпуля" і національної збірної України. Вихованець одеського "Чорноморця", з 1995 року живе в Німеччині і виступає за місцеві клуби. У сезоні 2002/03 Воронін став найкращим бомбардиром Другої Бундесліги.

1 вересня 2008 року Андрій відправився в оренду на рік в берлінську "Герту". 5 жовтня в матчі проти свого колишнього клубу "Байєра" Андрій Воронін забив свій перший гол за "Герту". 14 лютого 2009 року він оформив свій перший дубль за "Герту" у ворота мюнхенської "Баварії", а через 2 тури оформив і хет-трик у ворота "Енергі".

25 травня Воронін підтвердив, що продовження його кар"єри в "Герті" чекати не слід, і він повертається до "Ліверпуля".

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Гамбург" зацікавлений у послугах Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути