неділя, 05 липня 2009 10:38

"Динамо" Газзаєва програло Сьоміну

"Динамо" Газзаєва програло Сьоміну

На сьогоднішній день "Динамо" і "Локомотив" мають багато спільного. Окрім тренерів Юрія Сьоміна і Бориса Ігнатьєва, гравці Родольфо і Малхаз Асатіані. Всі вони раніше працювали на благо київського клубу, а зараз продовжують кар"єру в Москві. Завжди життєрадісний Родольфо побачивши друзів з "Динамо" відразу став частиною їх компанії.

До речі, бразилець досконало вивчив російську мову, говорить нею майже без акценту. З радістю всім повідомив, що старша дочка вже зовсім доросла, а найближчим часом чекає поповнення в сім"ї, приготували їй сестричку.

У "Динамо" поступово починає визначатися основний склад. З перших хвилин проти "Локомотива" вийшли практично ті ж гравці, що і в другому таймі з "Аксамс-Гетценс". Лише місце Гусєва, який отримав невелике пошкодження на тренуванні, зайняв Нінковіч.

Також через мікротравму в заявку на гру не потрапив Олександр Шовковський. Почесну місію капітана виконав Олександр Алієв. Це дебют півзахисника на такій відповідальній посаді. Цілком можливо, так буде і в офіційних матчах. У першому таймі функції лівого захисника виконував Ярмоленко.

Після перерви тренер випустив Ель Каддурі, а Андрій перемістився в півзахист. Це помітно активізувало гру команди на фланзі. До речі, впродовж матчу багато гравців міняли позиції.

Якийсь час у другому таймі Єрьоменко був правим півзахисником, Вукоєвіч центральним захисником. Валерій Газзаєв експериментує, дивиться різні поєднання гравців, награє тактичні схеми. Контрольні матчі, та ще з такими сильними суперниками, оптимально для цього підходять.

Обидві команди дуже обережно почали матч, першу чверть години пристрілюючись по воротах з дальніх дистанцій. Через дощ і мокре поле така тактика могла бути ефективна, але голкіпери виручали свої команди. Потім гра помітно пожвавилася. Спершу Мілевський з семи метрів замкнув подачу з штрафного Алієва, а в наступній атаці Фалл добив м"яч у ворота після рикошету від удару Сичьова.

Перший тайм хоч і пройшов в рівній боротьбі, але все таки помітною була невелика перевага москвичів. Матеріалізувалася воно за десять хвилин до перерви, коли нерозторопністю захисників киян у воротарському майданчику скористався Фініньо, точно пробивши з декількох метрів.

У другому таймі Валерій Газзаєв провів ряд замін, які позитивно вплинули на гру команди. Насамперед, з"явилося креативність і швидкість з виходом на фланги півзахисту Гіоане і Ярмоленка. Із створених моментів динамівці використали лише один - Гіоане отримав м"яч від Мілевського і обійшовши захисника чітко пробив з десяти метрів.

Реальні шанси відзначитися прогавили Ярмоленко, Корреа, Кравченко, пенальті не реалізував Алієв. Подібне марнотратство підопічні Юрія Сьоміна не пробачили, покаравши на останніх хвилинах.

Кравченко зачепив у штрафній Гатагова, а Сичьов чітко виконав удар з 11-метрової позначки. Окрім поразки, хай і в товариському матчі, настрій динамівцям зіпсувала вимушена заміна Леандро Алмейди. Після єдиноборства з нападаючим новачок команди відчув біль у нозі і залишив поле. Вердикт лікарів стане відомий найближчим часом.

Обговорювати гру свого колишнього клубу Юрій Павлович категорично відмовився, провівши загальний аналіз поєдинку: "Важливий контрольний матч, рівна гра. "Динамо" не використало свій момент, не забивши пенальті, а ми використали.

Ось і перемогли. Нам не вистачало хворих Білялетдінова, Одемвінге, Торбінського. Спасибі "Динамо", що в таких погодних умовах пройшов матч. Бойовий, напружений, гравці з повагою ставилися один до одного. У нас блискуче зіграв Дмитро Сичьов, що багато в чому зумовило результат матчу".

Контрольний матч

"Динамо" - "Локомотив" - 2:3 (1:2).

Голи: Мілевський (20), Гіоане (58) - Фалл (21), Фініньо (36), Сичьов (89, з пенальті).

"Динамо": Богуш, Бетао (Ель Каддурі, 46), Хачеріді, Алмейда (Фашан, 77), Ярмоленко, Вукоєвіч, Єрьоменко, Алієв - кап (Кравченко, 77), Нінковіч (Гіоане, 46), Гільєрме (Корреа, 46), Мілевський.

"Локомотив": Гільєрме, Родольфо - кап, Дюріца, Кузьмін, Янбаєв, Глушаков (Асатіані,70), Дуймовіч, Кочиш, Сичьов, Фініньо (Гатагов, 67), Фалл (Мінченков, 65).

Нереалізований пенальті: Алієв (65).

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Газзаєва програло Сьоміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути