понеділок, 21 листопада 2011 11:33

Путін побував у шкурі Януковича: прем'єра освистали в прямому ефірі

Путін побував у шкурі Януковича: прем'єра освистали в прямому ефірі

Прем'єр-міністра Володимира Путіна, який приїхав особисто подивитися на бій Федора Ємельяненка, освистали в прямому ефірі

Після впевненої перемоги Федора Ємельяненка над американцем Джеффом Монсон Путін вийшов на ринг особисто привітати російського богатиря з довгоочікуваною перемогою, проте його недовга мова супроводжувалася низьким гулом і свистом з трибун, особливо спочатку, поки він не перевів фокус на Ємельяненка.

"Дорогі друзі, сьогодні у всіх любителів бойових мистецтв, любителів боїв без правил велике свято. І цей свято відбулося завдяки мужнім, відкритим справжнім чоловікам, які приїхали з шести країн. Спасибі їм велике.

І ми всі від душі вітаємо Федора Ємельяненка, справжнього російського богатиря. І не тільки тому, що він сильний. Не тільки тому, що у нього чудові м'язи і реакція, а за його характер. Він російський богатир. Вітаю тебе, Федя", - сказав прем'єр.

Примітно, що при повторі кадрів з привітаннями від прем'єра на каналі "Росія-2" наклали інший інтершумом (фоновий звук трибун), і негативних проявів на адресу Путіна вже не чути.

Нагадаємо, цієї осені в Україні на відкритті стадіонів у Києві, Львові та Одесі засвистали президента країни Віктора Януковича.

 

Зараз ви читаєте новину «Путін побував у шкурі Януковича: прем'єра освистали в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути