пʼятниця, 22 липня 2016 14:14

Путін не планує зустрічатися з президентом Міжнародного олімпійського комітету

Путін не планує зустрічатися з президентом Міжнародного олімпійського комітету
Володимир Путін і Томас Бах

Президент Росії Володимир Путін найближчим часом не планує проводити зустріч з президентом Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томасом Бахом.

Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

"Ні, найближчим часом таких зустрічей немає. У неділю (24 липня), напевно, ми очікуємо подальших рішень з боку МОК, уважно відстежуємо ситуацію", - сказав Пєсков.

Він також зазначив, що Росія продовжить роботу щодо захисту законних інтересів своїх спортсменів, незважаючи на дефіцит часу, що залишився до старту Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. "Ми вважаємо, що всі спортсмени, які жодним чином не заплямовані якимись підозрами, повинні мати право виступати на Олімпіаді. І саме на таке рішення ми розраховуємо", - додав прес-секретар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіян не допустили до Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро

21 липня, Спортивний арбітражний суд (CAS) залишив у силі рішення Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) не допустити російську збірну з легкої атлетики до участі в Іграх 2016 року. Єдиною легкоатлеткою, яка представить Росію на Олімпіаді, стане стрибунка у довжину Дарина Клішина.

18 липня офіційний представник Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) Бен Ніколс закликав усунути російських спортсменів від участі у всіх міжнародних змаганнях, включаючи Олімпійські ігри-2016. Остаточне рішення з цього питання винесе виконком МОК, який збереться 24 липня.

Зараз ви читаєте новину «Путін не планує зустрічатися з президентом Міжнародного олімпійського комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути