вівторок, 30 квітня 2013 18:53

"Хай краще Суркіс згадає про шуби" - віце-президент "Металіста"

"Хай краще Суркіс згадає про шуби" - віце-президент "Металіста"
Пивоваров попросив суддів не втручатися в розподіл місць. Фото: metalist.ua

Віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров прокоментував слова президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса і звернувся до українських арбітрів.

"Мене здивувала, м'яко кажучи, некоректна заява президента "Динамо" Київ Ігоря Суркіса, який напередодні гри між "Шахтарем" і "Металістом" своїми висловлюваннями спробував чинити тиск на клуби, поставивши під сумнів чесність гри в Донецьку. Його заява була зроблена заздалегідь для того, щоб принизити два клуби, дорікнути нас в недотриманні принципів Fair Play. І це говорить людина із зовсім не бездоганною репутацією - згадати хоча б усім відомий скандал із шубами", - сказав він.

"Я хочу нагадати Ігорю Михайловичу, що в минулому сезоні "Металіст" вже обігравав "Шахтар" на "Донбас-Арені", а в поточному переміг і "Динамо" в Києві. У нас є команда, яка в змозі обіграти будь-якого суперника в чемпіонаті України в рамках чесної боротьби на футбольному полі. Ми розуміємо, з якою метою з вуст президента "Динамо" прозвучали ці негідні поваги натяки. Вчора вся країна бачила те, в який футбол повинні грати команди, що претендують на участь у Лізі Чемпіонів. На відміну від тієї ж гри в Києві, після перегляду якої у багатьох могла виникнути думка про договірний характер гри з більшою підставою", - зазначив він.

"Я хотів би звернутися до Ігоря Михайловича, на користь клубу якого в цьому сезоні арбітри помилялися безліч разів. Це і забитий з офсайду гол Ярмоленка луцької "Волині", і два непризначених пенальті у ворота "Динамо" у матчі проти "Карпат", і ситуації, коли судді мали всі підстави вилучати Хачеріді та Ярмоленка, але не робили цього. У той же час два інших клуби, які ведуть боротьбу за друге місце, від суддівських рішень тільки страждають. Неважко зрозуміти, що турнірна таблиця виглядала б зовсім інакше, не помиляється арбітри на користь "Динамо" і проти "Металіста". Тільки за підсумками весняної частини чемпіонату "Металіст" через помилкові рішення суддівських бригад втратив чотири очки, а "Динамо" навпаки - тільки здобувало", - вважає віце-президент "Металіста".

"У зв'язку з цим ми хочемо звернутися до українських арбітрів. Ми робимо солідні інвестиції в спорт, намагаємося створити команду, яка могла б принести перемоги українському футболу на європейській арені. Ми настійно просимо суддів не втручатися в розподіл місць у турнірній таблиці і чесно виконувати свої обов'язки", - заявив Пивоваров.

Нагадаємо, "Шахтар" на "Донбас-Арені" зіграв унічию з "Металістом" і достроково став чемпіоном України.

Зараз ви читаєте новину «"Хай краще Суркіс згадає про шуби" - віце-президент "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути