середа, 10 липня 2013 14:57

ПСЖ оголосив про відставку Леонардо

ПСЖ оголосив про відставку Леонардо
Леонардо допрацює до закриття трансферного вікна ФОТО: sportdialog.ru

Французький футбольний клуб ПСЖ на офіційному сайті оголосив про відставку спортивного директора Леонардо. Бразилець залишить свою посаду у вересні 2013 року після закриття трансферного вікна.

Про причини відходу 43-річного бразильця не говорять. У повідомленні ПСЖ написано, що у клубі шкодують про таке рішення Леонардо і бажають йому успіхів у майбутньому.

Видання L'Equipe написало, що відставка спортивного директора може бути пов'язана із забороною займатися діяльністю, пов'язаною з футболом, до 30 червня 2014 року.

Бразилець був покараний за те, що штовхнув плечем у груди арбітра матчу чемпіонату Франції з "Валенсьєнном" (1:1) Олександро Кастро. Гра пройшла 5 травня і завершилася внічию (1:1). Леонардо був незадоволений тим, що суддя по ходу зустрічі вилучив капітана ПСЖ Тіаго Сілву.

Спершу Леонардо дискваліфікували на дев'ять місяців, після чого ПСЖ подав апеляцію. Після її розгляду Французька федерація футболу (FFF) збільшила термін покарання бразильця на три місяці.

Леонардо зайняв посаду спортивного директора ПСЖ у червні 2011 року. До цього він тренував італійські клуби "Мілан" та "Інтер". В якості гравця Леонардо виступав за французький клуб у 1996-97 роках. Зі збірною Бразилії він виграв чемпіонат світу 1994 року в США, а також срібло першості планети 1998 року у Франції.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ оголосив про відставку Леонардо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути