вівторок, 05 квітня 2016 16:21

Проти Алієва відкрили другу кримінальну справу

Проти Алієва відкрили другу кримінальну справу
Скандал в сім'ї Олександра та Тетяни Алієвих набирає обертів

Сімейний дебош, який у ніч на 3 квітня влаштував колишній півзахисник збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв, вилився для нього у нову кримінальну справу.

Про це повідомили в Оболонському управлінні поліції Києва.

"Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1-ї статті 125 КК України - "Умисне легке тілесне ушкодження", - розповіли в Оболонському райуправлінні поліції. - Постраждала жінка отримає направлення на судмедекспертизу. Стосовно даного громадянина вже розслідується одне кримінальне провадження за такою ж статтею (перший скандал виник в лютому цього року). Коли ми отримаємо результати експертизи, йому буде вручено повідомлення про підозру.

Алієв у своєму запої дійшов до того, що побив старшого сина - дружина футболіста

Якщо прокуратура дасть згоду, слідство готове звернутися до суду для обрання запобіжного заходу Алієву. Правда, з позбавленням волі він не буде пов'язаний, але суд може взяти з футболіста особисте зобов'язання або підписку про невиїзд з Києва.

Крім того, якщо буде воля потерпілої, Алієва можуть притягнути до адміністративної відповідальності за насильство у сім'ї. А це загрожує громадськими роботами або адміністративним арештом. Також в поліції пообіцяли, що виховну роботу з бешкетником проведе дільничний, ситуацію візьме на контроль служба у справах дітей.

Нагадаємо, дружина футболіста звернулася із заявою, що він жорстоко побив її і підняв руку на сина, який намагався захистити маму.

Зараз ви читаєте новину «Проти Алієва відкрили другу кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути