понеділок, 16 січня 2017 18:40

Промоутер розсекретив подробиці наступного бою Ломаченка

Промоутер розсекретив подробиці наступного бою Ломаченка

Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) у своєму наступному бою може провести уніфікацію титулів з чемпіоном WBA Хесрілом Корралесом (21-1, 9 КО).

Про це повідомив глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум.

"Ломаченко битиметься 8-го або 15-го квітня. Ми ще не завершили переговори з опонентом, але, швидше за все, це буде об'єднавчий поєдинок з Корралесом", - цитує Арума BoxingScene.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченка назвали найкращим боксером світу

Василь Ломаченко у минулому році провів два поєдинки. У червні українець нокаутував у п'ятому раунді Романа Мартінеса. В листопаді він захистив свій титул чемпіона світу в Лас-Вегасі, коли достроково здолав непереможного претендента з Ямайки Ніколаса Уолтерса.

Наступний бій Ломаченко повинен був проводити в березні нинішнього року проти Орландо Салідо, однак мексиканець відмовився від реваншу з українцем. Корралес востаннє боксував 31 грудня, коли розділеним рішенням здолав японця Такаші Учіяму.

Зазначимо, що нокаут від Ломаченка в бою проти пуерториканця Мартінеса визнали найкращим в 2016-му році за версією ESPN.
Зараз ви читаєте новину «Промоутер розсекретив подробиці наступного бою Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути