середа, 10 серпня 2016 09:15

"Про таке я навіть не мріяла" - Світоліна про перемогу над Вільямс

"Про таке я навіть не мріяла" - Світоліна про перемогу над Вільямс

Перша ракетка України Еліна Світоліна (15) поділилася відчуттями від перемоги над Сереною Вільямс (1) (6:4, 6:3) у третьому колі Олімпіади.

"Я завжди мріяла просто зіграти з нею. Обіграти її - про таке я навіть не мріяла.

Я дійсно не думала, що перемогла з рахунком 40-30 на матчболі, що я завершила матч на свою користь, - цитує Світоліну офіційний сайт олімпійського турніру, - Це просто нереальне відчуття, адже я не очікувала цього, навіть в той момент, коли я була за крок від перемоги. Я думаю, це дуже допомогло мені добре подумати, не очікувати помилок від суперниці, а просто боротися і не втрачати концентрацію.

Грати на Олімпіаді для мене дуже особливе відчуття. Тому що Олімпіада - це головна подія для мене, щось, що не передати словами. Виграти золоту медаль тут, якщо мені це вдасться, стане по-справжньому неймовірним для мене!"

До цього тижня 20-річна Світоліна грала з Вільямс чотири рази, в тому числі один раз цього року. Всі зустрічі програла, одного разу взявши сет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна перемогла першу ракетку світу Серену Вільямс в Ріо

34-річна американка, яка минулого тижня пропустила турнір в Монреалі внаслідок запалення плеча, у матчі показувала своїй команді, що воно продовжує її турбувати.

У чвертьфіналі Світоліна cьогодні вночі, о 00:45 за Києвом, зіграє з чешкою Петрою Квітовою (11), а в разі перемоги - з переможницею зустрічі Лаури Зігемунд і Моніки Пуїг.

Світоліна - перша представниця України, яка дійшла до чвертьфіналу олімпійського тенісного турніру в одиночному розряді.

2008 року сестри Бондаренко стали півфіналістками парних змагань, поступившись сестрам Вільямс у трьох партіях.

Зараз ви читаєте новину «"Про таке я навіть не мріяла" - Світоліна про перемогу над Вільямс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути