середа, 19 жовтня 2016 11:40

"Прикро, що мої слова намагаються представити антиукраїнськими в моїй же країні" - Світоліна

"Прикро, що мої слова намагаються представити антиукраїнськими в моїй же країні" - Світоліна
Еліна Світоліна. Фото: ap.org

Перша ракетка України Еліна Світоліна готова в міру сил допомагати Україні і прославляти її. А її слова про ситуацію на Донбасі були перекручені російськими ЗМІ.

Про це спортсменка заявила на своєму офіційному сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочеться прив'язувати Кубок Кремля до політики" - Світоліна зіграє на головному турнірі Росії

"Все своє життя я займаюся тенісом. У мене є високі цілі, яких я намагаюся досягти і я повністю зосереджена на них.

Починаючи з дитячих років, я завжди і всюди з гордістю представляю свою країну на індивідуальних змаганнях і з величезним бажанням граю за Честь і Прапор України в матчах Кубка Федерації. Я люблю Україну і щаслива, коли мої перемоги і досягнення прославляють нашу країну в світі.

В силу того, що життя тенісиста пов'язане з величезною кількістю переїздів, зараз на жаль мені дуже рідко вдається провести тривалий період часу в Україні. Звичайно ж я стежу і дуже переживаю за ситуацією в країні, але не завжди в мене є можливість отримувати якісну і достовірну інформацію про те, що відбувається. Багато хто дійсно не розуміє, чому досі на Донбасі відбуваються військові дії, які офіційно не називаються військовими. Мені дуже боляче від того, що на сході України гинуть наші хлопці, а багато хто на цьому робить собі ім'я і підвищує свої рейтинги.

Звичайно, політика мабуть найостанніша тема, про яку мені б хотілося говорити, але я завжди відкрито спілкуюся з пресою щодо будь-яких питань, ніколи не приховую своєї позиції і зараз мені дуже неприємно, що мої слова були неправильно інтерпретовані і багато ЗМІ намагаються представити їх антиукраїнськими в моїй же країні. Я пишаюся тим, що я українка і завжди буду в міру сил допомагати своїй Батьківщині", - заявила спортсменка.

Відзначимо, що за інформацією російського інформагентства rsport.ru Світоліна заявила, що "97% людей в Україні не розуміють, чому це (бойові дії на Донбасі - Прим.) відбувається, ніхто про це не розповідає. Джерела в медіа з одного боку говорять одне, з іншого боку - інше, ніхто не знає, що саме там".

Зараз ви читаєте новину «"Прикро, що мої слова намагаються представити антиукраїнськими в моїй же країні" - Світоліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути