понеділок, 09 травня 2011 11:57

Президент "Таврії" звільнив Валерія Петрова від керівництва командою

Президент "Таврії" звільнив Валерія Петрова від керівництва командою

Після поразки у Маріуполі від "Іллічівця" (1:5) почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин (на фото) прийняв рішення усунути від займаної посади в. о. головного тренера команди Валерія Петрова, повідомляє клубний сайт.

У заключних турах чемпіонату керувати "Таврією" буде Олександр Шудрик, який останнім часом працював з молодіжним складом команди.

Нагадаємо, що Петров де-факто очолював команду з вересня минулого року після звільнення Сергія Пучкова. Цікаво, що приводом для відсторонення попереднього наставника стала поразка з рахунком 1:4.

Також Куніцин повідомив, що незабаром почнеться глобальна реконструкція сімферопольського стадіону "Локомотив", яка, за попередніми оцінками, триватиме два роки:

"На сьогоднішній день спортивний комбінат "Локомотив" є власністю держави і знаходиться у сфері управління Ради Міністрів АРК. "Таврія" лише орендує "Локомотив" на час своїх матчів, за що, до речі, платить стадіону чималі кошти, які часом більше виручки, отриманої від продажу квитків.

Проблем на стадіоні дійсно багато. Це не тільки часто згадувані уболівальниками табло, звук, брудні сидіння і т. д. Ряд трибун і підтрибунних приміщень знаходяться в аварійному стані. Стадіон потребує капітальної реконструкції, і клуб готовий піти на серйозні витрати, якщо отримає його у свою власність.

Одному з інститутів вже замовлено проект реконструкції "Локомотива". Орієнтовно це буде європейського зразка спортивний комплекс з 25-тисячною ареною (за прикладом харківського стадіону "Металіст"). Роботи з реконструкції за попередніми оцінками займуть близько двох років.

На цей період "Таврія" змушена буде переїхати на стадіон "Фіолент", в який, за згодою його господарів, ми внесемо деякі зміни, щоб він відповідав регламенту прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Таврії" звільнив Валерія Петрова від керівництва командою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути