субота, 16 лютого 2013 17:45

Повєткін "нокаутував" Володимира Кличка руками російської художниці

У Росії вважають, що для абсолютного чемпіона світу, українця Володимира Кличка бій з Олександром Повєткіним за звання суперчемпіона WBA - як кошмарний сон. І він відбудеться, адже він обов'язковий - такої версії в своєму фотоколажі дотримується росіянка Любов Сисоєва.

Ідея одного зі знімків полягає в тому, що великі гроші брати Клички заробили на відверто слабких суперниках. У ролі "атлантів", що тримають українців на п'єдесталі з пачки банкнот номіналом 500 євро, виступили биті суперники Кличка-молодшого - Мануель Чарр, Тоні Томпсон, Томаш Адамек, Кевін Джонсон, Маріуш Вах і Шеннон Бріггс.

Нагадаємо, що Володимир Кличко повинен до 31 липня битися з обов'язковим претендентом Олександром Повєткіним, а до цього має намір провести добровільний захист.

У числі проміжних суперників називалися імена кубинця Одланьєра Соліса, бій з яким зірвався, а також американця Фреса Окендо і італійця Франческо П'янети.

Зараз ви читаєте новину «Повєткін "нокаутував" Володимира Кличка руками російської художниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

116

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути