понеділок, 05 липня 2010 11:41

Посада наставника збірної Бразилії стала вакантною

Посада наставника збірної Бразилії стала вакантною

Дунга звільнений з поста головного тренера збірної Бразилії, яка невдало виступила на чемпіонаті світу в Південній Африці. Про це повідомляє AFP з посиланням на Бразильську конфедерацію футболу.

Як вказується в офіційній заяві футбольного відомства, контракт бразильської збірної розірваний з усім тренерським штабом, що працював під керівництвом Дунги. Новий наставник національної команди буде призначений в кінці липня. Найбільш вірогідним наступником Дунги на посту головного тренера бразильців називають Луїса Феліпе Сколарі, який в минулому тренував команду Португалії, лондонський "Челсі" і узбецький "Бунедкор", а нині керує бразильським клубом "Палмейрас".

Дунга, який будучи гравцем привів Бразилію до золотих медалей ЧС-1994, очолив національну збірну в 2006 році. Під його керівництвом бразильці виграли Кубок Америки 2007 року, Кубок Конфедерацій 2009 року, а також зайняли перше місце в південноамериканській відбірковій групі ЧС-2010.

На першість планети в ПАР Бразилія прибула в якості головного фаворита, однак очікування вболівальників і прогнози букмекерів не виправдала. Команда Дунги вилетіла на стадії 1/4 фіналу, програвши збірній Нідерландів з рахунком 1:2. Відразу ж після поразки і вильоту з турніру Дунга оголосив про свій відхід зі збірної, проте вже після повернення до Бразилії не виключив, що може продовжити роботу в бразильській національній команді.

Відзначимо, що наступний чемпіонат світу - 2014 року - відбудеться в Бразилії.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Посада наставника збірної Бразилії стала вакантною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути