середа, 25 квітня 2018 14:16

Спроба вбивства - у Ліверпулі поліція затримала фанатів "Роми"

Півфінальний матч Ліги чемпіонів між "Ліверпулем" і "Ромою" (5:2) супроводжувала надзвичайно неприємна ситуація.

Після поєдинку правоохоронці Ліверпуля затримали двох римських фанатів за підозрою в спробі вбивства вболівальника "червоних".

Як зазначає Daily Mail, інцидент стався за годину до стартового свистка. Фанати, на яких не було клубної атрибутики, попрямували до бару поруч зі стадіоном. Свідки стверджують, що деякі італійські вболівальники розмахували ременями, інші несли з собою молотки.

Британський спортивний журналіст зробив фото, як уболівальники "Роми" несуть молотки перед сутичками в Ліверпулі.

 

В результаті нападу постраждав 53-річний чоловік, який втратив свідомість, йому потрібна була термінова медична допомога. Згодом він був доставлений в лікарню, його стан описується як критичний.

"Двоє чоловіків у віці 25 і 26 років з Риму заарештовані за підозрою в замаху на вбивство і доставлені в поліцейську дільницю, де їх будуть допитувати детективи", - сказав представник поліції, який додав, що ведеться розслідування застосування піротехніки за межами арени до гри.

Поліція повідомила, що в цілому заарештувала дев'ять осіб, в тому числі за підозрою в нападі, зберігання зброї, порушення громадського порядку.

"Ліверпуль" на офіційному сайті повідомив, що шокований подією. "Наші думки в першу чергу звернені до жертви і його сім'ї в цей важкий час. Ми запропонуємо їм нашу підтримку. Клуб співпрацював з екстреними службами відразу після інциденту і продовжить підтримувати з ними зв'язок", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" - "Рома": післяматчева прес-конференція Клоппа і Ді Франческо

У матчі на "Енфілді" високою результативністю відзначився Салах, в активі якого два голи і дві гольові передачі. Дубль в активі Фірміно, також за "Ліверпуль" забивав Мане. За "Роми" голи провели Джеко і Перотті з пенальті. Повторний матч суперників відбудеться на римському "Стадіо Олімпіко" 2 травня.

Зараз ви читаєте новину «Спроба вбивства - у Ліверпулі поліція затримала фанатів "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути