середа, 26 травня 2010 15:41

"Попереджаю відразу, не завжди будуть такі матчі" - Шевченко

"Попереджаю відразу, не завжди будуть такі матчі" - Шевченко
У вівторок національна збірна України з футболу перемогла Литву – 4:0. Мирон Маркевич провів дебютний матч на посту наставника "синьо-жовтих". "Дублями" відзначилися Олександр Алієв та Андрій Шевченко.

Після матчу капітан збірної прокоментував результат зустрічі.

"Приємно зіграти таку хорошу гру. Мирон Маркевич тренує "Металіст" і ми сьогодні грали у Харкові. Думаю, глядачам було приємно, що команда виграла з рахунком 4:0 у його дебютному матчі. Попереджаю відразу, не завжди будуть такі матчі. Вважаю, що дебют вийшов вдалим. Ми забили багато м'ячів.

За результат тут особливо ніхто не турбувався, ми хотіли показати хорошу гру - компактну і правильну. Ми активно розпочали поєдинок, забили м'ячі, потім грамотно перебудувалися, віддали простір супернику, а самі вдало діяли на контратаках. Гра в цілому була дуже обдумана."

Шевченко розповів, як вони з Алієвим "поділили" між собою штрафні.

"Ми особливо не обговорювали, тому що у кожного футболіста є "його" точки на полі. Крім мене та Алієва у збірній є Коноплянка, який добре виконує штрафні. Чим більше таких гравців, тим краще для збірної. У кого є більше впевненості, той підходить і б'є. Щодо пенальті, то я вже давно штатний пенальтист у команді. Ви хочете, щоб хтось інший пробивав? Будь-ласка, без проблем. Чи знав наперед куди битиму? Я своїх секретів не розкриватиму."

Другий гол у ворота литовців став для Шеви 45-им у збірній України.

"Литва провалилась в обороні, виник вільний простір. Мені вже нічого не залишалось як пройти і вдарити. Так я забив цей м'яч".

Матч з Литвою став дебютним для Коноплянки, Олійника, Федецького і Польового.

"Всі хто сьогодні виходив на поле, відіграли чудово. Особливо добре діяв Коноплянка. Після 4:0 емоції тільки приємні. Стадіон у Харкові чудовий, атмосфера дуже хороша. Збірній тут приємно грати".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Попереджаю відразу, не завжди будуть такі матчі" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути