пʼятниця, 26 червня 2015 14:20

Помер батько Дієго Марадони

Помер батько Дієго Марадони
Останні дні Дієго Марадона знаходився поряд з батьком

У сім'ї знаменитого аргентинського футболіста Дієго Армандо Марадони трапилося горе. На 88-му році життя помер його батько.

Марадона-старший, який мав проблеми з легенями і серцем, був доставлений в лікарню "Лос-Аркос" у Буенос-Айресі і з 2 червня залишався у комі. Його госпіталізували з інфекцією сечовивідних шляхів у травні, а в жовтні 2014 він потрапив у ту ж лікарню з пневмонією. Останні дні Дієго Марадона знаходився поряд з батьком.

Що стосується знаменитого футболіста, нещодавно він заявив про бажання балотуватися в президенти ФІФА. Про це повідомив відомий уругвайський журналіст Віктор Моралес. "Дієго хоче змін. Він вирішив боротися з корупцією ФІФА і стане кандидатом у президенти", - цитує репортера 10ahora.com.ar.

Марадона вже кілька років при кожному зручному випадку сурмить про корупцію у ФІФА при Йозефі Блаттері. Коментуючи арешти чиновників організації, аргентинець висловив упевненість, що ФБР вдасться вивести корупціонерів на чисту воду.

Нагадаємо, Дієго Марадона визнаний найкращим футболістом XX століття за версією ФІФА. Він завершив кар'єру гравця у 1997 році. Марадона виступав за клуби "Архентінос Хуніорс", "Бока Хуніорс", "Барселона", "Наполі", "Севілья" і "Ньюеллс Олд Бойз". Він провів 91 матч і забив 34 голи у складі збірної Аргентини, а також взяв участь у чотирьох Кубках світу, вигравши у 1986 році.

Зараз ви читаєте новину «Помер батько Дієго Марадони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути