субота, 19 вересня 2015 13:06

Покарання збірної Хорватії може допомогти Україні потрапити на Євро-2016

Покарання збірної Хорватії може допомогти Україні потрапити на Євро-2016
Збірна Хорватії

Апеляційна інстанція УЄФА залишила в силі покарання Хорватського футбольного союзу (ХФС). Зі збірної Хорватії знято очко у відбірковому циклі чемпіонату Європи-2016, а наступні два домашні матчі вона проведе при порожніх трибунах.

ХФС подав апеляцію на рішення Контрольно-дисциплінарної та етичної інстанції (КДЕІ) УЄФА від 23 липня 2015 року. Хорвати були покарані за расистську поведінку вболівальників на матчі відбірної групи Н проти італійців, що відбувся в Спліті 12 червня. Скарга була розглянута на вчорашньому засіданні Апеляційної інстанції УЄФА.

Апеляція ХФС була відхилена, початкове рішення КДЕІ залишається в силі. Хорвати також зобов'язані провести два наступних домашніх матчі в турнірах УЄФА при порожніх трибунах і до кінця кваліфікації не грати на стадіоні "Полюд" в Спліті. Також ХФС оштрафований на сто тисяч євро. Рішення остаточне.

Зараз збірна Хорватії займає третє місце в своїй групі, поступаючись Італії та Норвегії. У хорватів тепер 14 очок і вони є потенційним суперником збірної України в боротьбі за "найкраще третє місце", яке дає пряму путівку на Євро-2016.

Зараз ви читаєте новину «Покарання збірної Хорватії може допомогти Україні потрапити на Євро-2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути