понеділок, 25 квітня 2016 14:24

Півзахисник "Лестера" став гравцем року в Англії
4

Фото: dailymail.co.uk

Півзахисники Ріяд Марез з "Лестера" і Деле Аллі з "Тоттенхема" були визнані гравцем року і молодим гравцем року, відповідно, у Прем'єр-лізі за версією Асоціації професійних футболістів (PFA).

У нинішньому сезоні Прем'єр-Ліги 25-річний алжирець забив 17 голів і 11 разів асистував партнерам, що допомагає "лисицям" впевнено лідирувати у турнірній таблиці. Колеги-футболісти гідно оцінили внесок Ріяда.

Відзначимо, що крім Мареза на нагороду гравця року претендували його одноклубники Джеймі Варді та Нгола Канте, а також Харрі Кейн з "Тоттенхема", Дімітрі Пайє з "Вест Хема" і Месут Озіл з "Арсеналу". Друге місце в голосуванні посів Варді, Кейн - третє.

"Лестер" вперше в історії зіграє у Лізі чемпіонів: результати матчів 33-го туру

Нагорода молодому гравцеві року цього разу дісталася півзахиснику "Тоттенхема" Деле Аллі, який забив 10 голів і віддав дев'ять результативних передач в нинішньому сезоні Прем'єр-Ліги.

У боротьбі за цю нагороду 19-річний Аллі випередив свого одноклубника Харрі Кейна, а також Джека Бутланда із "Стока", Філіпа Коутіньйо з "Ліверпуля" і Ромелу Лукаку з Россом Барклі з "Евертона".

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Лестера" став гравцем року в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути