четвер, 10 травня 2012 12:36

"Після Євро-2012 визначуся з продовженням кар'єри" - Шевченко

"Після Євро-2012 визначуся з продовженням кар'єри" - Шевченко
Шевченко спілкується зі швейцарським журналістом ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Журналіст центрального швейцарського телеканалу Schweizer Fernsehen Крістофер Франсен побував з візитом у київського "Динамо" поцікавився планами на майбутнє в Андрія Шевченка (15 ігор у поточній першості України, шість голів, дві результативні передачі):

"Зараз завершується чемпіонат України. Залишається останній тур, в якому, на жаль, від нас мало що залежить. Потім нашим головним завданням буде добре підготуватися й виступити на чемпіонаті Європи. Після його закінчення визначуся з продовженням кар'єри. Подивлюся, наскільки здоров'я дозволить мені це зробити."

Додамо, що 10 травня, в середу, в анонсі програм телеканалу 2+2 о 18:50 значиться "перекличка матчів", серед яких вказана і гра "Динамо" - "Таврія".

Більш детальну інформацію розповів керівник департаменту спортивних проектів групи телеканалів 1+1 Степан Щербачов.

"Згідно регламенту матчі останнього туру повинні починатися в один час. У зв'язку з цим, враховуючи, що телеканал 2+2 має права на трансляцію відразу чотирьох ігор в завершальному турі чемпіонату України, було вирішено в режимі "переклички" транслювати матчі "Динамо" - "Таврія" і "Дніпро" - "Карпати".

Кожній грі буде відведено приблизно рівний час в ефірі, глядачі побачать найцікавіші моменти, забиті м'ячі. У перерві матчів будуть показані короткі огляди перших таймів матчів "Волинь" - "Зоря" і "Кривбас" - "Арсенал", а після фінального свистка, відповідно, "нарізка" других таймів.

Коментувати матчі будуть Володимир Звєров і Олександр Золотогорський.

 

Зараз ви читаєте новину «"Після Євро-2012 визначуся з продовженням кар'єри" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути