субота, 15 липня 2017 17:22

"Підуть і в вогонь, і в воду" - Шевченко розповів про тест збірної на єдність

"Підуть і в вогонь, і в воду" - Шевченко розповів про тест збірної на єдність
Шевченко: "На першому місці - рівень гри". Фото: zbirna.com

Якщо гравці національної збірної України будуть боротися в матчах, що залишилися кваліфікації КС-2018 так само, як в поєдинку з Фінляндією, то нашій команді під силу вийти з групи.

Про це в інтерв'ю zbirna.com заявив головний тренер синьо-жовтих Андрій Шевченко. Основа успіху, за його словами, лежить не в ньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії розповіли про Кубок світу без збірної України

"Показовою була гра в Фінляндії. Важка гра. Я вже говорив, що бачив і розумів - футболісти перебувають не в кращому стані. Було дуже складно, але команда проявила характер. Пропущений м'яч її не зломив. Хлопці боролися до кінця і вирішували завдання колективно, а не індивідуально. Треба буде, думаю, підуть і в вогонь, і в воду, але справа не в мені. Такий настрій важливий перед відповідальними поєдинками на фініші відбірного турніру. Там, в общем-то, нас і чекає справжня перевірка на єдиний колектив", - сказав Андрій Миколайович.

При цьому зазначив, що головним для нього є не цифра в паспорті футболіста.

"На першому місці - рівень гри. Так, я завжди запрошую молодих виконавців і даю їм шанс проявити себе. Але до складу вони потрапляють не тому, що молоді, а тому, що витримують конкуренцію. Я б відзначив не стільки наш середній вік, скільки сплав молодості та досвіду. У цьому запорука прогресу", - резюмував він.

В останньому поєдинку кваліфікації КС-2018 збірна України обіграла на виїзді команду Фінляндії, 2:1.

Українці займають 4-е місце в групі I, маючи однакову кількість очок з Туреччиною, яка третя - по 11. Лідери групи - збірні Хорватії та Ісландії (по 13 очок). Наступний матч відбору на Кубок світу Україна проведе 2 вересня проти Туреччини в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Підуть і в вогонь, і в воду" - Шевченко розповів про тест збірної на єдність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути