середа, 18 липня 2012 10:02

ПФЛ визначилася з кандидатом на заміну Григорію Суркісу

ПФЛ визначилася з кандидатом на заміну Григорію Суркісу
Анатолій Коньков може очолити ФФУ. Фото: segodnya.ua

17 липня відбулося засідання Центральної Ради ПФЛ, на якому було прийнято рішення про висунення кандидатури на пост президента ФФУ. Члени Ради одностайно проголосували за висунення Анатолія Дмитровича Конькова, повідомляє офіційний сайт організації.

Анатолій Дмитрович Коньков народився в 1949 році в Краматорську Донецької області. З 1965 року почав професійну кар'єру футболіста в Краматорському "Авангарді", а в 1967 році перейшов в донецький "Шахтар". У складі "помаранчево-чорних" провів 141 матч.

У 1975 році перебрався до київського "Динамо", за яке виступав до 1981 року, коли завершив кар'єру. За національну збірну СРСР провів 47 матчів. Ставав бронзовим призером Олімпійських ігор 1976 року та срібним призером Євро-72.

Після завершення ігроцкой кар'єри тренував "Таврію", "Шахтар" і "Зеніт". Після розпаду СРСР нетривалий час працював у молодіжній та національній збірних України. Потім тренував "Ворсклу", алчевкую "Сталь" та "Інтер" (Баку).

З 2008 року є спортивним директором "Сталі".

Зараз ви читаєте новину «ПФЛ визначилася з кандидатом на заміну Григорію Суркісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути