субота, 31 березня 2012 11:04

"Пересаджу Мілевського на "Запорожець". Це дуже легко"- Суркіс

"Пересаджу Мілевського на "Запорожець". Це дуже легко"- Суркіс
Артем Мілевський на новому "Феррарі" за 210 тисяч євро. Фото: twitter.com

Президент київського "Динамо" пообіцяв журналістам розібратися з молодецтвом Артема Мілевського на дорогах.

Під час спілкування з журналістами Ігоря Суркіса запитали про Мілевського, який, за повідомленнями ЗМІ, на новому Ferrari гасає по Києву і дуже часто порушує правила дорожнього руху.

"Я це не коментую. Артем тут знаходиться, задайте це питання йому. Якщо він, як ви говорите, гасає по Києву, то буде платити штрафи, як і я, якщо порушую, як і всі", - відповів він.

Однак, журналісти не відстали від президента "Динамо", висловивши стурбованість тим, що такими темпами недбайливий гравець просто може залишити "Динамо" і збірну напередодні Євро без себе, на що Суркіс відповів іронічно: "Провести з ним виховну бесіду? Добре (Сміх). Я йому скажу , що ви хвилюєтеся за нього, і щоб він не ганяв, а якщо не послухає, відберемо Ferrari і пересадимо на "Запорожець". Це дуже легко сьогодні зробити!". - пообіцяв функціонер.

Нагадаємо, що недавно Артем Мілевський поповнив свій автопарк новими Ferrari California з відкидним верхом. Вартість цієї моделі в базовій комплектації складає 210 тис. євро.

Сам Мілевський вже дав відповідь на ажіотаж навколо його нового Ferrari, сказавши, що сам заробляє гроші тому купує, що хоче.

Зараз ви читаєте новину «"Пересаджу Мілевського на "Запорожець". Це дуже легко"- Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути