Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2015 16:40

"Переговори про продовження контракту з Йовічевічем тривають" - Дячук-Ставицький

"Переговори про продовження контракту з Йовічевічем тривають" - Дячук-Ставицький
Юрій Дячук-Ставицький заперечує конфлікт з Йовічевічем

Генеральний директор ФК "Карпати" Юрій Дячук-Ставицький прокоментував інформацію про продовження співпраці з головним тренером клубу Ігорем Йовічевічем.

На зустрічі з уболівальниками, піднімалося питання щодо продовження контракту з головним тренером команди Ігорем Йовічевічем. Як ситуація виглядає зараз?

"Взагалі, в цивілізованому футбольному світі, як гравці, так і тренери, підписують контракти, в яких вказуються терміни їх закінчення. Так є і у випадку з Ігорем Йовічевічем. На зустрічі з уболівальниками було сказано, що контракт з нашим тренером чинний до кінця грудня 2015 року і тривають переговори щодо його продовження.

Команді залишилося провести ще три матчі у цьому році. Фактично, перша частина чемпіонату закінчиться на початку грудня, відповідно, після останнього матчу, у нас буде достатньо часу, аби все обміркувати і прийти до спільного знаменника.

Керівництво клубу підсумує роботу тренерського штабу, після чого буде ухвалене відповідне рішення – продовжувати контракт чи ні. Позиція клубу полягає в наступному – і тренери, і гравці мають відпрацювати свої контракти до кінця".

Конфлікт з Ігорем Йовічевічем?Мені важко це прокоментувати. Справа в тому, що кілька останніх тижнів я знаходився в лікарні, мені провели операцію. Фактично, від прямої роботи в клубі я був відірваний і практично ні з ким не мав змоги спілкуватися. Звідки ця інформація взялася мені не відомо".

Зараз ви читаєте новину «"Переговори про продовження контракту з Йовічевічем тривають" - Дячук-Ставицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути