понеділок, 25 липня 2011 08:51

Перед Лігою Європи "Ворскла" обіграла донецький "Металург"

Перед Лігою Європи "Ворскла" обіграла донецький "Металург"

Полтавська "Ворскла" у домашньому матчі в рамках третього туру української прем'єр-ліги обіграла донецький "Металург" з рахунком 4:2.

Перші півгодини гри були пристрілкою для обох команд, оскільки "Ворскла" нині змушена виступати на двох фронтах - і в чемпіонаті, і в Лізі Європи, а "Металург" у минулому матчі поступився в донецькому дербі "Шахтареві" і не хотів повторювати минулих помилок.

Саме підопічні Володимира П'ятенка відкрили рахунок у матчі на 32-й хвилині. Фернандеш навісив зі штрафного, а Димитров головою з лінії воротарського майданчика пробив Величка. Через дві хвилини команда Миколи Павлова відігралася: Закарлюка закинув м'яч у штрафний майданчик на Сачка, а той переправив його в сітку.

На початку другої 45-хвилинки донеччани зобов'язані були забивати другий гол, але Казарян не влучив у порожні ворота. В результаті на 58-й хвилині відзначився Кривошеєнко, який завершив гарну атаку "Ворскли" лівим флангом - 2:1.

"Металургу" вдалося зрівняти рахунок на 75-й хвилині, незважаючи на те що перевагою в матчі володіли господарі: після подачі кутового захисники "Ворскли" упустили Чечера, який головою відправив м'яч у сітку воріт.

Але все-таки "Ворсклі" вдалося вирвати перемогу в цьому принциповому протистоянні. На 78-й хвилині Безус, який вийшов на заміну, переграв у повітрі Бандуру, а на останній хвилині основного часу Янузі реалізував пенальті за фол на нападаючому "Ворскли".

Україна. Прем'єр-ліга

3-й тур

"Ворскла" (Полтава) - "Металург" (Донецьк) - 4:2

Голи: Димитров, 32 (0:1); Сачко, 33 (1:1); Кривошеєнко, 58 (2:1); Чечер, 75 (2:2); Безус, 78 (3:2); Янузі, 90 - c пенальті (4:2)

ВОРСКЛА: Величко, Селін, Курилов, Даллку, Чеснаков, Оберемко, Ребенок, Закарлюка (Безус, 67), Громов (Кривошеєнко, 46), Маркоскі, Сачко (Янузі, 46).

МЕТАЛУРГ Д: Бандура, Воловик, Чечер, Маріу Сержіу, Голайдо, Димитров (Морозюк, 81), Лазіч (Мкртчян, 62), Фернандеш, Іванко (да Сілва Фільо, 71), Казарян, Піццеллі.

Попередження: Громов (31), Маріу Сержіу (53), Казарян (55), Янузі (65), Безус (68), Дімітров (68), Воловик (88), Морозюк (90), да Сілва Фільо (90).

Зараз ви читаєте новину «Перед Лігою Європи "Ворскла" обіграла донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути